Five steps to selling your home successfully

GHIDUL VÂNZĂTORULUI

valuation

Cinci pași pentru a-ți vinde casa cu succes

Aflați mai multe despre procesul vânzării unei proprietăți, de la determinarea valorii acesteia până la încheierea contractului de vânzare

1. ALEGEȚI UN AGENT RE/MAX

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru ca procesul de vânzare să fie cât mai rapid și mai ușor posibil este să angajați un profesionist în domenniul imobiliar, iar agenții noștri RE / MAX sunt aici pentru a vă ajuta la fiecare pas. Vă putem oferi tehnologie de ultimă oră, strategii de marketing cuprinzătoare și vă putem ghida în mod eficient prin procesul imobiliar. Înțelegem nuanțele pieței și putem lucra cu dumneavoastră pentru a stabili un preț competitiv și corect pentru casa dumneavoastră

2. PREGĂTIȚI PROPRIETATEA PENTRU VÂNZARE

Înainte de a vă lista locuința, va trebui să vă asigurați că aceasta este cât mai comercializabilă posibil. Poate doriți să luați în considerare unele reparații care ar putea ajuta la adăugarea de valoare proprietății dumneavoastră, cum ar fi remedierea oricăror daune cauzate de apă sau probleme de fundație. Chiar și micile modificări cosmetice pot avea un impact mare în ochii unui cumpărător, cum ar fi înlocuirea corpurilor de iluminat învechite sau împrospătarea vopselei locuinței. Agentul imobiliar vă poate ajuta la identificarea actualizărilor care pot contribui la creșterea valorii casei dvs.

3. DETERMINAȚI VALOAREA PROPRIETĂȚII

Alegerea prețului potrivit pentru casa dumneavoastră este una dintre cele mai importante componente ale procesului de vânzare. În timp ce estimările online pot fi un loc bun pentru a începe, agentul dvumneavoastră vă va putea oferi gratuit o evaluare mai precisă bazată pe tendințele locale, starea proprietății, proprietățile similare din zonă, ș.a.m.d. Echipat cunoștințe pe piața imobiliară, puteți fi liniștiți știind că agentul dumneavoastră RE / MAX se angajează să găsească o valoare justă pentru casa dumneavoastră.

4. ACCEPTAREA OFERTEI

Odată ce locuința dumneavoastră este pe piață și un cumpărător este interesat, acesta va trimite o ofertă agentului dumneavoastră prin intermediul propriului agent. Deși oferta poate diferi de prețul solicitat, puteți respinge sau contracara dacă doriți. După ce acceptați o ofertă, veți fi oficial sub contract! În perioada de diligență dintre semnarea contractului de cumpărare și închiderea vânzării proprietății dumneavoastră, agentul imobiliar vă poate ajuta să înțelegeți condițiile, dispozițiile și obligațiile contractuale.

4. ÎNCHEIEREA VÂNZĂRII

După ce ați parcurs procesul, sunteți gata să vă vindeți oficial casa! Vă veți așeza și veți semna acte cu ajutorul agentului dumneavoastră și veți transfera proprietatea asupra casei dumneavoasatră, cumpărătorului. Acum este timpul să sărbătorim - tocmai v-ați vândut casa și sunteți gata să treceți la următoarea dumneavoastră aventură.

Contactați-ne, iar un agent RE/MAX va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp!

Detalii vânzător

Detaliile proprietății

Mai multe detalii

Sunt de acord cu procesarea datelor personale introduse mai sus, cu Termenii și condițiile de utilizare și cu Politica de Protecție a Datelor Personale.