RE/MAX Moldova - About us

De ce RE/MAX?

Forță globală, numărul 1 mondial în real estate

Acesta este motivul pentru care ne-am decis în 2020 să aducem acestă forță și în Republica Moldova. Mai mult decât atât, ne dorim ca până în 2027 să avem 15 birouri francizate pe întreg teritoriul țării având peste 300 de consultanți imobiliari afiliaţi.

RE/MAX Moldova a luat naştere în 2020. Intenţia noastră a fost să dezvoltăm reţeaua RE/MAX pe principii mult mai sănătoase, aşa cum funcţionează cu succes în cele peste 110 ţări în care sunt afiliaţi peste 143.939 de consultanți imobiliari.

Pentru toţi membrii RE/MAX Moldova pregătim un pachet solid de avantaje şi beneficii, vorbind în principal despre:

 • Brand
 • Rețea
 • Suport

Istoria RE/MAX

Timeline

 • 1973

  Dave şi Gail Liniger pun bazele RE/MAX International, cu un singur birou deschis în Denver, Colorado

 • 1995

  Walter J. Schneider şi Frank J. Polzer aduc RE/MAX în Europa, moment în care apar birouri în Spania, Israel şi Italia

 • 2006

  RE/MAX ajunge în România, începe dezvoltarea reţelei la nivel naţional

 • 2013

  Managementul regional al RE/MAX România este preluat de Răzvan şi Ramona Cuc

 • 2020

  RE/MAX Europa ajunge la 25.000 de consultanți imobiliari iar RE/MAX România numără peste 50 de birouri

 • 2020

  Răzvan Cuc și Alexei Curti aduc RE/MAX în Republica Moldova. Astfel, RE/MAX începe dezvoltarea reţelei la nivel naţional.

RE/MAX în Republica Moldova

Franciza cu cea mai mare extindere

Suntem mândri să fim prezenți în Chișinău, cu 4 birouri francizate. Acesta este modul în care oferim servicii clienților de calitate și permitem accesul la resurse imobiliare care nu sunt disponibile în altă parte.

Atunci când alegeţi RE/MAX aveţi sprijinul reţelei noastre la nivel mondial, iar dovada stă în rezultate. Nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX!

Republica Moldova are un potenţial uriaş pentru piaţa consultanţei imobiliare, iar strategia RE/MAX este perfect adaptată pentru a dezvolta aici o reţea puternică de agenţi şi birouri - aşa cum deja a făcut-o în zeci de alte ţări din Europa şi din întreaga lume. Birourile RE/MAX sunt adevărate „real estate factories” care îşi dezvoltă afacerile într-un ritm ascendent de la un an la altul pe întreg cuprinsul Europei şi pe tot globul. Pentru un antreprenor este o adevărată oportunitate - o afacere "la cheie" cu o investiţie minimă, fără a fi necesare stocuri ce pot atinge valori uriaşe, fără costuri salariale, având un potenţial rapid de creştere.

Planul nostru de dezvoltare pentru Republica Moldova vizează 15 birouri francizate cu peste 300 de consultanți imobiliari afiliaţi RE/MAX până în anul 2027 şi este bazat pe acordarea unui suport total pentru agenţii şi francizaţii noştri, în educație, tehnologie, promovare şi branding, generând cel mai performant şi antreprenorial mediu de business în această industrie.

+1

ORAȘ

+5

BIROURI

RE/MAX INTERNAȚIONAL

RE/MAX a ajuns lider mondial în imobiliare cu peste 143.939 de agenţi afiliaţi şi 8.500 birouri în 110 ţări, după 50 de ani de creştere continuă, de la un singur birou deschis în 1973, în Denver, Colorado. Agenţii noştri constituie cea mai puternică forţă de vânzări imobiliare din lume. Prin eforturile lor, am făcut posibil să spunem că nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăți imobiliare decât RE/MAX.

RE/MAX International, francizorul reţelei globale RE/MAX, este condus de către fondatorii săi, Dave şi Gail Liniger, care au creat această reţea încurajând agenţii imobiliari să-şi dezvolte propria afacere. Sistemul este în continuare bazat pe atragerea de agenţi productivi, oferindu-le sprijin valoros, brand awareness incredibil, oportunităţi educaţionale şi alte avantaje competitive. Creşterea şi succesul nu s-au limitat la America de Nord. Expansiunea internaţională a explodat în anii 1990, cu lansarea RE/MAX Europa în 1995.

Pool of Knowle
+143939

agenți afiliați

flag balloon
+110

țări

Profitability
+50

ani de creștere continuă

RE/MAX EUROPA

În 1995 Walter J. Schneider şi Frank J. Polzler aduc balonul cu aer cald peste ocean. Un an mai târziu, sub semnul RE/MAX încep să apară birouri în Spania, Israel şi Italia. În momentul de faţă RE/MAX susţine peste 30,000 de agenţi imobiliari la nivel european în peste 40 de ţări. Cu RE/MAX eşti în afacerea ta, dar nu de unul singur! Experienţa din ultimii 26 de ani ne-a ajutat să dezvoltăm o imagine clară a factorilor de succes din industria imobiliară.

Astăzi putem spune că la RE/MAX facem lucrurile diferit. Misiunea, viziunea şi scopul nostru sunt construite pe acest principiu. Tot ce facem în cadrul RE/MAX este pentru a susţine Broker/Ownerii, agenţii şi clienţii noştri, astfel încât ei să obţină cele mai bune rezultate.

30000

agenți imobiliari

40

țări în Europa

+26

ani de experiență

Valori și filosofie

Scopul sistemului de francize RE/MAX este acela de a oferi un set de instrumente, standarde şi servicii pentru a susţine producătorii de top din industria imobiliară. Indiferent dacă ai sau nu experienţă în domeniul imobiliar, tot ceea ce facem este dedicat dezvoltării şi susţinerii tale pentru ca tu să devii expertul imobiliar de care clienţii tăi au nevoie. Cu RE/MAX eşti în afaceri pentru tine dar nu de unul singur!

Experienţa din ultimii 50 de ani ne-a ajutat să dezvoltăm o imagine clară a factorilor de succes în industria imobiliară. Astăzi putem spune că la RE/MAX facem lucrurile diferit. Misiunea, viziunea şi scopul nostru sunt toate construite pe acest principiu. Tot ce facem în cadrul RE/MAX susţine Broker/Ownerii, consultanții imobiliari şi clienţii noştri, astfel încât ei să obţină cele mai bune rezultate posibile.

Cod Etic alpinisti
skydiving

Cod etic

Codul etic are destinaţia de a promova activitatea profesională etică a organizaţiei imobiliare RE/MAX. Toţi directorii regionali, francizaţii şi asociaţii de vânzări ai RE/MAX Europa sunt obligaţi de prevederile acestui cod etic şi s-au angajat să respecte astfel de prevederi precum şi spiritul acestui cod etic.

Codul etic transpune conduita asociaţilor RE/MAX în ceea ce priveşte tranzacţiile în general, relaţiile cu clienţii şi cu alţi agenţi din domeniul imobiliar, oameni de vânzări, inclusiv cu alţi asociaţi RE/MAX, iar speranţa RE/MAX Europa este acest cod etic va ghida toţi asociaţii RE/MAX astfel încât să opereze în aşa manieră, încât să sporească reputaţia organizaţiei RE/MAX şi să asigure percepţia publicului şi a altora din industrie asupra RE/MAX ca fiind organizaţia imobiliară cea mai etică profesional, calificată, pricepută şi de succes.

Misiune

Misiunea RE/MAX Moldova este să ofere unelte, standarde şi servicii pentru producătorii de top din industria imobiliară, ca aceştia să se poziţioneze ca experţi imobiliari locali şi să devină prima alegere a clienţilor. Promovăm reprezentarea exclusivă la tranzacţionare, cât şi colaborarea între Broker/Owneri şi agenţi, pentru o maximă eficienţă în satisfacerea clienţilor ca fiind motorul succesului în imobiliare.

misiune
search mission

Viziune

Viziunea RE/MAX Moldova este să devină liderul consultanţei imobiliare schimbând modul în care se tranzacţionează proprietăţile la noi în ţară, ca parte a unui succes global.