FRANCIZA IMOBILIARĂ NR. 1 ÎN LUME

Deschide o agenție imobiliară
de succes cu RE/MAX

Ai toate motivele

să deschizi o agenție imobiliară
RE/MAX!

Când alegi să investești în franciza RE/MAX, în doar câteva luni înveți și beneficiezi de întreaga experiență de peste patru decenii a brandului, de un sistem mereu perfecționat pentru a funcționa în condițiile pieței actuale.

Investiția într-o franciză imobiliară RE/MAX este redusă pentru cât de multe primești în schimb, de la suport, la veniturile generate.

Franciza numărul 1 în imobiliare

Nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăți decât RE/MAX!

+8 300

BIROURI ÎN LUME

+140 000

AGENȚI ÎN LUME

+3

BIROURI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

+21

AGENȚI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Avantajele tale ca proprietar de agenție imobiliară
RE/MAX

Franciza RE/MAX este un sistem care îți arată în detaliu cum să conduci un business în real estate, apoi îți oferă instrumentele necesare în derularea cu succes a afacerii.

Model de business de succes

Beneficiezi de o strategie și un plan de business care s-au dovedit a fi de succes, plus coaching și cunoștințe avansate în domeniu, la care altfel ai fi ajuns doar după ani de experiență.

Brand puternic recunoscut internațional

Îți vei construi afacerea având în spate un brand care atrage vânzătorii și cumpărătorii aflați în căutarea unor parteneri de încredere într-o tranzacție importantă.

Traininguri specializate și suport

Programele de training, mentorat și suport nu se sfârșesc niciodată și ai acces la o multitudine de cursuri care, în alte circumstanțe, ți-ar fi adus mari costuri în agenție.

Sisteme de promovare eficiente

Datorită asistenței în realizarea strategiei de marketing, a uneltelor și sfaturilor pentru a atrage și a păstra clienții, nu mai trebuie să te lupți cu bugetele imense ale marilor agenții.

Asistență în dezvoltarea agenției

Ai suportul necesar la orice pas pentru a evita cea mai mare parte din riscurile asociate deschiderii unei agenții pe cont propriu.

RE/MAX Moldova are misiunea de a transmite agenției tale experiența internațională, bunele practici, instrumentele și tehnologiile acumulate de rețeaua globală RE/MAX timp de câteva decenii. De aceea aderând la rețeaua globală beneficiezi de suport continuu în marketing, educație profesională în domeniu, acces la cei mai buni profesioniști imobiliari, care au făcut ca RE/MAX să devină lider mondial în imobiliare.

Alexei CURTI

Președinte RE/MAX Moldova

Află mai multe despre franciza imobiliară RE/MAX!

Investiția

în franciza imobiliară RE/MAX

Pentru tine, franciza RE/MAX este o adevărată oportunitate - o afacere „la cheie” cu investiție minimă și cu un potențial rapid de creștere.

Franciza RE/MAX a fost proiectată în așa fel încât să te ajute să îți crești afacerea indiferent de experiența ta anterioară ca antreprenor în imobiliare. Tot ce va trebui să ştii despre imobiliare poate fi găsit în sistemul RE/MAX.

Poți găsi întrebări referitoare la investiția în franciza RE/MAX vizitând pagina noastră de întrebări și răspunsuri frecvente.

Discută cu un consultant RE/MAX și află mai multe detalii despre sistemul de franciză pentru o agenție imobiliară!

Sunt de acord cu procesarea datelor personale introduse mai sus, cu Termenii și condițiile de utilizare și cu Politica de Protecție a Datelor Personale.