Become a successful entrepreneur with RE/MAX. Real estate franchise no. 1

FRANCIZA IMOBILIARĂ NR. 1 ÎN LUME

Deschide o agenție imobiliară
de succes cu RE/MAX

Franciza femeie
Franciza barbat

Ai toate motivele
să deschizi o agenție imobiliară
RE/MAX!

Când alegi să investești în franciza RE/MAX, în doar câteva luni înveți și beneficiezi de întreaga experiență de peste patru decenii a brandului, de un sistem mereu perfecționat pentru a funcționa în condițiile pieței actuale.

Investiția într-o franciză imobiliară RE/MAX este redusă pentru cât de multe primești în schimb, de la suport, la veniturile generate.

Numărul 1 între francizele din imobiliare la nivel global

Nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăți decât RE/MAX!

+8 300

BIROURI ÎN LUME

franchise agents

+143 939

AGENȚI ÎN LUME

birou remax moldova

+5

BIROURI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

agenti frangize

+50

AGENȚI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Avantajele tale ca proprietar de agenție imobiliară
RE/MAX

Franciza RE/MAX este un sistem care îți arată în detaliu cum să conduci un business în real estate, apoi îți oferă instrumentele necesare în derularea cu succes a afacerii.

franchise entrepreneurship

Model de business de succes

Beneficiezi de o strategie și un plan de business care s-au dovedit a fi de succes, plus coaching și cunoștințe avansate în domeniu, la care altfel ai fi ajuns doar după ani de experiență.

franchise entrepreneurship 2

Brand puternic recunoscut internațional

Îți vei construi afacerea având în spate un brand care atrage vânzătorii și cumpărătorii aflați în căutarea unor parteneri de încredere într-o tranzacție importantă.

franchise entrepreneurship 3

Traininguri specializate și suport

Programele de training, mentorat și suport nu se sfârșesc niciodată și ai acces la o multitudine de cursuri care, în alte circumstanțe, ți-ar fi adus mari costuri în agenție.

franchise entrepreneurship 4

Sisteme de promovare eficiente

Datorită asistenței în realizarea strategiei de marketing, a uneltelor și sfaturilor pentru a atrage și a păstra clienții, nu mai trebuie să te lupți cu bugetele imense ale marilor agenții.

franchise entrepreneurshi 5

Asistență în dezvoltarea agenției

Ai suportul necesar la orice pas pentru a evita cea mai mare parte din riscurile asociate deschiderii unei agenții pe cont propriu.

Poza Profil Cerc Alexei Curti

RE/MAX Moldova are misiunea de a transmite agenției dumneavoastră experiența internațională, bunele practici, instrumentele și tehnologiile acumulate de rețeaua globală RE/MAX de câteva decenii. De aceea, prin aderarea la rețeaua globală beneficiați de suport în marketing continuu, educație profesională în domeniu, acces la cei mai buni experți în real estate, care au făcut ca RE/MAX să devină lider mondial în domeniul imobiliar.

Alexei CURTI

Președinte RE/MAX Moldova

Află mai multe despre franciza imobiliară RE/MAX!

Investiția

în franciza imobiliară RE/MAX

Pentru tine, franciza RE/MAX este o oportunitate reală - o afacere „la cheie” cu investiții minime și potențial de creștere rapidă.

Franciza RE/MAX a fost concepută pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea, indiferent de experiența dumneavoastră anterioară ca antreprenor imobiliar. Tot ce trebuie să știi despre imobiliare se găsește în sistemul RE/MAX.

Câteva dintre răspunsurile referitoare la investiția în franciza imobiliară RE/MAX le puteți găsi verificând întrebări și răspunsuri frecvente.

Discută cu un consultant RE/MAX și află mai multe detalii despre sistemul de franciză pentru o agenție imobiliară!

*Atașează fisierul cu CV (format .pdf)

Sunt de acord cu procesarea datelor personale introduse mai sus, cu Termenii și condițiile de utilizare și cu Politica de Protecție a Datelor Personale.